ביצ'ק - מאפה דלעת בוכרי
לשים קמח, שמרים, סוכר וראס אל חנות, במיקסר במשך דקה.
מוסיפים את השמן והמים ולשים שתי דקות. מוסיפים את המלח ולשים עוד 8 דקות עד שמתקבל בצק רך ומעט דביק.
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למינימום שעה ועד לילה.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מערבבים את קוביות הדלעת עם 2 כפות שמן והתבלינים ואופים כ- 40 דקות או עד לריכוך.
במקביל מטגנים את הבצל בשמן שנותר על אש נמוכה - בינונית כ- 10 דקות להזהבה.
מועכים את הדלעת עם מזלג מוסיפים את הבצל והשום. מערבבים ומתקנים תיבול.
מחממים תנור ל- 200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה.
מחלקים את הבצק ל 20 עיגולים. מרדדים כל כדור לעלה בקוטר 10 סנטימטר.
מניחים במרכז כף גדושה של המילוי.
מקפלים את הבצק משלושת הקצוות כלפי המרכז כמו משולש.
מניחים בתבנית עם התפרים כלפי מטה. מברישים בביצה ומפזרים קצח.
אופים ל- 30 דקות עד שהבצק זהוב.