Go Back
הדפס
סלט קפרזה

סלט קפרזה

סלט קפרזה

סוג המנה סלטים
סוג המטבח מטבח איטלקי
תגיות סלט, סלט קפרזה, קפרזה
זמן הכנה 6 minutes
זמן בישול 3 minutes
זמן הכנה כולל 9 minutes
מנות 6
קלוריות 284 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 6 עגבניות אדומות בשלות
  • 6 כדורי מוצרלה משובחת
  • כפות שמן זית איכותי
  • 1 כף חומץ בלסמי איכותי
  • 1 צרור עלי בזיליקום קטנים
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מערבבים בעדינות רבה מאד את כל חומרי הרוטב (שמן, חומץ, מלח, פלפל שחור) – לא ליצור אמולסיה.

  2. פורסים את העגבניות לפרוסות עבות. כל פרוסה פורסים שוב ל-4 רבעים.

  3. פורסים את כדורי המוצרלה לפרוסות עבות. כל פרוסה פורסים שוב ל-4 רבעים.

  4. מערבבים את העגבניות, המוצרלה וחומרי הרוטב בעדינות רבה. מסדרים את התערובת בצלוחיות אישיות ומוסיפים עלי בזיליקום טריים.