Go Back
הדפס
סלט תמרים צהובים וגבינות עם פרוסות בגט חמות

סלט תמרים צהובים וגבינות עם פרוסות בגט חם

סלט תמרים צהובים וגבינות עם פרוסות בגט חם

סוג המנה סלטים
סוג המטבח ים תיכוני
תגיות סלט, סלט תמרים
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 5 minutes
זמן הכנה כולל 25 minutes
מנות 6
קלוריות 186 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 750 גרם תמרים צהובים
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור בזיליקום
  • צרור ארגולה
  • 150 גרם גבינת קשקבל
  • 5 שיני שום
  • 4 כפות חומץ בן יין
  • שמן זית
  • טימין
  • אורגנו
  • 1 בגט פרוס לפרוסות
  • 100 כרם עגבניות מיובשות בשמן

אופן ההכנה

  1. חותכים גס את עשבי התיבול ומעבירים לקערה.

  2. את השמן של העגבניות המיובשות יוצקים לסלט. פורסים לרצועות את העגבניות המיובשות ומוסיפים לסלט. מתבלים את הסלט בחומץ ושמן הזית ומתבלים.

  3. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את שיני השום השלמות. מטגנים את פרוסות הבגט ומעבירים אותן לנייר סופג. מתבלים את הפרוסות באורגנו, טימין ובזיליקום. מוסיפים את פרוסות הלחם לסלט.

  4. מגלענים את התמרים, חוצים כל תמר לשניים ומסדרים אותם בתבנית אפיה. מעל התמרים בוזקים שמן זית ומעט חומץ, מגררים מעל את הגבינות ומכניסים לתנור לחמש דקות.

  5. מפזרים את התמרים האפויים על הסלט ומגישים.