סלט תמרים צהובים וגבינות עם פרוסות בגט חם
חותכים גס את עשבי התיבול ומעבירים לקערה.
את השמן של העגבניות המיובשות יוצקים לסלט. פורסים לרצועות את העגבניות המיובשות ומוסיפים לסלט. מתבלים את הסלט בחומץ ושמן הזית ומתבלים.
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את שיני השום השלמות. מטגנים את פרוסות הבגט ומעבירים אותן לנייר סופג. מתבלים את הפרוסות באורגנו, טימין ובזיליקום. מוסיפים את פרוסות הלחם לסלט.
מגלענים את התמרים, חוצים כל תמר לשניים ומסדרים אותם בתבנית אפיה. מעל התמרים בוזקים שמן זית ומעט חומץ, מגררים מעל את הגבינות ומכניסים לתנור לחמש דקות.
מפזרים את התמרים האפויים על הסלט ומגישים.