קוקטייל דובדבן מעושן
שמים בסיר את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה.
מערבבים את מי הסוכר ומבשלים כדקה שתיים עד שהסוכר נמס לגמרי ומי הסוכר נהיים שקופים.
מחלישים את האש ומוסיפים את עלי המרווה. מבשלים למשך דקה ומכבים את האש. נותנים למי המרווה לעמוד כשעה על מנת לאפשר להם לספוג טעמים.
אחרי שעה מסננים את העלים ומעבירים לכלי אכסון. מקררים במקרר כשש שעות עד שמי הסוכר מרווה קרים לחלוטין.
שמים בשייקר מספר קוביות קרח.
שמים בשייקר עם הקרח את כל חומרי הקוקטייל ומנערים היטב.
ממלאים אקדח עישון בשבבי עץ דובדבן. מדליקים את השבבים וממלאים את השייקר בעשן של השבבים. מנערים היטב למשך דקה לספיגת טעמי העישון.
ממלאים כוס אולד פאשן במספר קוביות קרח. מסננים את הקוקטייל אל הכוס.
מעטרים בעיטור של 3 דובדבני אמרנה מושחלים על קיסם.