כדורי ריזוטו ממולאים בחלומי שקדים וצימוקים
ממיסים חמאה עם קצת שמן זית.
מוסיפים את האורז ומטגנים קלות. מוסיפים בהרט ויין ומערבבים עד שהיין ייספג אל האורז. אחרי שהיין נספג מתחילים להוסיף בהדרגה את ציר ומספיגים אותו אל תוך האוורז. ממשיכים ומבשלים עוד כ- 15 דקות. מתבלים ומקררים.
מוסיפים פרמזן וומכינים כדורים מן האורז. ממלאים את הכדורים במוצרלה ותערובת שקדים וצימוקים.
מכניסים למקרר לכשעה ולאחר מכן מכינים כמו שמכינים שניצל: טובלים בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם.
מטגנים מספר דקות ומעבירים אל תבנית. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-10 - 15 דקות.
מניחים על קונפי עגבניות-יוגורט וזליפת שמן סחוג.