גרניטה ג'ינג'ר וליצ'י
טוחנים בבלנדר את כל החומרים.
מעבירים את התערובת למכונת גלידה ומפעילים עד לקפיאה.
בשימוש במכונת גלידה אפשר להוסיף 1/2 לבן של ביצה לתערובת על מנת לקבל מרקם חלק וקליל יותר.
במידה ואין מכונת גלידה מעבירים את התערובת לתבנית. נותנים לתערובת לקפוא חצי שעה ובעזרת מזלג שוברים את גושי הקרח שנוצרו.
מחזירים למקפיא לעוד 15 דקות ושוב מרסקים את הקרח שנוצר. חוזרים על התהליך מספר פעמים עד לקפיאה מוחלטת. שבירת הקרח יוצרת את הגרניטה. אם לא נשבור את הקרח כל כמה זמן פשוט נקבל גוש קרח.
לפני ההגשה מרסקים שוב את הקרח עם כף על מנת ליצור את הגרניטה. שמים בכוסות שוט או קעריות קטנות. מקשטים בעלי נענע ומגישים.