Go Back
הדפס
מרק כוסברה

מרק כוסברה

מרק כוסברה

סוג המנה מרקים
סוג המטבח ים תיכוני
תגיות כוסברה, מרק כוסברה
זמן הכנה 25 minutes
זמן בישול 35 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour
מנות 6
קלוריות 200 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • ½ כוס שמן זית
  • 1 בצל בינוני חתוך לקוביות
  • 1 גסר בינוני מגורר
  • ½ פלפל ירוק חתוך לקוביות
  • 1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1 ליטר מים
  • 1 צרור עלי כוסברה
  • מלח ופלפל שחור לפי טעם

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  1. בסיר מרק מטגנים עם שמן הזית את הבצל, הגזר, והפלפל הירוק עד אשר הבצל מזהיב.

  2. מוסיפים לסיר את הבטטה, הגזר, שיני השום והמים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

  3. מוסיפים את הכוסברה ומבשלים על אש נמוכה עד שהירקות מתרככים.

  4. מרסקים את תוכן הסיר עם בלנדר (מקל בראון) ומתבלים עם פלפל ומלח לפי הטעם.

  5. ממשיכים לבשל עוד כ- 7-5 דקות על אש קטנה תוך כדי ערבוב מידי פעם ומורידים מהאש.

אופן ההגשה:

  1. מוזגים לקערת מרק ומקשטים עם "נקודות" שמן זית ומעט עלי כוסברה קצוצים.