מרק כוסברה
בסיר מרק מטגנים עם שמן הזית את הבצל, הגזר, והפלפל הירוק עד אשר הבצל מזהיב.
מוסיפים לסיר את הבטטה, הגזר, שיני השום והמים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מוסיפים את הכוסברה ומבשלים על אש נמוכה עד שהירקות מתרככים.
מרסקים את תוכן הסיר עם בלנדר (מקל בראון) ומתבלים עם פלפל ומלח לפי הטעם.
ממשיכים לבשל עוד כ- 7-5 דקות על אש קטנה תוך כדי ערבוב מידי פעם ומורידים מהאש.
מוזגים לקערת מרק ומקשטים עם "נקודות" שמן זית ומעט עלי כוסברה קצוצים.