מקלות לחם שום עם מח עצם
מעמידים את העצמות בסיר גדול ושטוח וממלאים כוס וחצי מים. מכסים במכסה. מכניסים הסיר לתנור שחומם ל- 170 מעלות למשך 20 דקות. מוציאים מהתנור.
מחממים תנור לחום גבוה. מסירים את קשה של פרוסות החלה וחותכים כל פרוסת חלה ל- 3 אצבעות. מברישים כל אצבע בשמן זית משני הצדדים. קולים את האצבעות בתנור למשך מספר דקות עד שמשחים קלות. (לא להגיע לצנים כהה ויבש אלה להוציא הרבה קודם).
על כל אצבע מפזרים מעט מהשום הכתוש.
במרכז השולחן מעמידים את העצמות בכלי הגשה גדול. מסדרים את אצבעות הלחם שום בכלי נוסף. שמים קערה קטנה עם מלח גס ומטחנת פלפל.
כל סועד מקבל צלחת קטנה עם עצם מח וכפית קטנטנה (כפית אספרסו מעולת לעניין זה). הסועד מפזר על העצם מעט מלח גס ופלפל שחור וחופר את מח עצם מן העצם, ומורח אותו על אצבע השום.