זופה אימפריאלה עם קרוטוני פרמז'ן
טורפים בקערה את הביצים עם המלח הפלפל והמוסקט ומוסיפים בהדרגה את הקמח לקבלת עיסה כבדה. ממשיכים ללוש בידיים לקבלת בצק אחיד. משטחים את העיסה לעובי 1 ס"מ בתבנית על נייר אפיה אופים בחום 200 מעלות כ- 15 ממתינים שיתקרר וחותכים לקוביות 1X1 ס"מ
בסיר מטגנים את חלקי העוף (בלי שמן – הכנפיים שומניות מאד). מוסיפים כל הירקות ומערבבים היטב תוך גרוד התחתית של הסיר. (ניתן להוסיף מעט מים שעוזרים לגרוד תחתית הסיר).
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים האש ומבשלים כשעה.
מוסיפים את קליפת הפרמז'ן ומבשלים עוד חצי שעה. מסירים מהאש, מסננים דרך מסננת ואח"כ מסננים דרך בד חיתול לקבלת מרק צח מאד.
מגישים חם בצלחת מרק עם מעט קרוטוני פרמז'ן.