Go Back
הדפס
ברולה צא'י

צ'אי ברולה

צ'אי ברולה

סוג המנה קינוח
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות צ'אי, קרם ברולה
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 50 minutes
קירור 4 hours
זמן הכנה כולל 1 hour
מנות 6
קלוריות 306 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

מצרכים לצ'אי ברולה:

  • 2 מקלות קינמון
  • 4 גרגירי פלפל אנגלי
  • 1 כף עלי ורדים
  • 1200 מ"ל שמנת מתוקה
  • ½ כפית ציפורן טחונה
  • 2 מקלות וניל חצויים לאורך
  • קורט אגוז מוסקט
  • 12 חלמונים
  • 150 גרם סוכר

מצרכים להגשה:

  • 12 כפות סוכר חום

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל- 150 מעלות.

  2. בסיר קולים קינמון, פלפל אנגלי ועלי ורדים כ- 3 דקות על להבה גבוהה. נזהרים שלא לשרוף את עלי הורדים. יוצקים לסיר שמנת מתוקה ומוסיפים ציפורן, וניל ואגוז מוסקט. מביאים לרתיחה. בזמן שהתערובת מתחממת מערבבים את החלמונים עם הסוכר.

  3. יוצקים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את השמנת הרותחת לתערובת הביצים. מסננים את התבלינים ויוצקים את התערובת לכלי ההגשה.

  4. מניחים את כלי ההגשה בתבנית ויוצקים לתבנית מים עד לחצי גובה הכלים. אופים כ- 30 דקות עד שהתערובת בכלים יציבה בדפנות ומעט רוטטת במרכז. מצננים ומעבירים למקרר ל- 4 שעות לפחות.

  5. לפני ההגשה מפזרים על הקרם שכבה דקה של סוכר ובעזרת מבער מקרמלים את הסוכר.