שוק טלה 7 שעות
מחממים תנור ל 220 מעלות צלזיוס.
מניחים את הבצלים, הגזרים, השום, הכרשות והטימין בתחתית תבנית. מניחים מעל את השוק וצולים כ 30 דקות.
אחרי 30 הדקות מתבלים את השוק במלח ופלפל ואופים עוד 30 דקות נוספות.
מוצאים את התבנית מהתנור ומוזגים על השוק את היין. מכסים בנייר אפיה ומחזירים את התבנית לתנור. מורידים את הטמפרטורה ל 140 מעלות וממשיכים לצלות עוד 5-4 שעות. תוך כדי הצלייה בודקים את מצב הבשר והירקות ובמידת הצורך משנים את הטמפרטורה.
שעה לפני כיבוי התנור מוסיפים את העגבניות לתבנית.