Go Back
הדפס
אסקבצ'ה - דג סרדין בתחמיץ

אסקבצ'ה - ברבוניה כבושה בתחמיץ

אסקבצ'ה - ברבוניה כבושה בתחמיץ

סוג המנה מנות ראשונות, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח פרואני
תגיות אסקב'צה, סביצ'ה,
זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 10 minutes
זמן הכנה כולל 15 minutes
מנות 6
קלוריות 247 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

לאסקבצ'ה

  • 500 גרם פילה אינטיאס נקי מעצמות, קוצים ועור וחתוך לפרוסות דקות.
  • 2 ליים מיץ משני ליים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

לקרם צ'ילי:

  • 1 כף מחית רוקוטו או 2 פלפלי חלפיניו או 2 פלפלים אדומים חריפים.
  • 2 שיני שום
  • 1 כוס בצל קצוץ
  • 2 כפות חומץ בן יין
  • כוס שמן זית

אופן ההכנה

הכנת המנה:

  1. מסדרים את פרוסות הדג על צלחת. מתבלים במיץ ליים, מלח ופלפל.

  2. שמים במעבד מזון את כל חומרי הקרם למעט השמן זית. מעבדים למחית חלקה. מזלפים פנימה באיטיות את השמן זית עד לקבלת מרקם סמיך. מתקנים תיבול.

  3. מפזרים מעט קרם על הדג ואת שאר הקרם מגישים בצד.