אסקב'צה בסגנון קטלוני
מקמחים את הדגים ומטגנים אותם בשמן הזית , דקה על כל צד. מוציאים ושמים בצד.
מטגנים קלות את השום ומוציאים מן השמן.
שמים בעלי את השום המטוגן, המלח, זעפרן, גרגרי כמון והג'ינג'ר וכתושים לעיסה.
מוסיפים לעיסה את החומץ ועלי הדפנה ומערבבים.
מניחים את הדגים בתבנית עם העור למעלה ושופכים עליהם את התערובת. מוסיפים מים עד לכיסוי. מניחים על הדגים פרוסות לימון ושומרים במקרר לפחות 6 שעות.
לוקחים פרוסה של הבגט ומניחים עליה פילט של דג. באמצעות כפית יוצקים על הדג טיפה מתערובת ההשריה ומגישים.