חותכים את החלק הלבן של הכרישה. שוטפים ומנקים אותו היטב משאריות החול.
מניחים את הכרישות בסלסלת אידוי ומניחים את הסלסלה בסיר בישול או ווק שממולאים בתחתית במים רותחים. חשוב לשים לב שהכרישה לא אמורה לגעת במים אלא להתבשל באדים.
מאדים את הכרישה כ- 8 - 10 דקות. בודקים באמצעות סכין אם הכרישה התרככה.
במקביל מערבבים בקערה את השמן זית, החרדל, הסוכר, השום, הלימון, המלח והפלפל השחור עד לקבלת אמולסיה אחידה.
מעבירים את הכרישות המאודות לכלי הגשה ויוצקים, מעל הכרישה, כף או שתיים של הרוטב.