Go Back
הדפס
אגסים בבהרט

אגסים בבהרט

אגסים בבהרט

סוג המנה קינוח
סוג המטבח בישול מודרני, ים תיכוני
תגיות אגסים, אגסים בבהרט, קינוח
זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 20 minutes
זמן הכנה כולל 35 minutes
מנות 6 סועדים
קלוריות 376 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

לאגסים

  • 4 אגסים מוצקים קלופים וחתוכים לפרוסות
  • 1 כוס יין לבן
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כף דבש
  • 1 כף בהרט
  • ½ כפית קליפת תפוז מגוררת

לקצפת

  • 2 גביעים שמנת חמוצה
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
  • 3 כפות סוכר

אופן ההכנה

הכנת האגסים

  1. בסיר קטן מביאים לרתיחה יין, סוכר, דבש, בהרט וקליפת תפוז מגורדת. מוסיפים את האגסים, מבשלים כחמש דקות, מורידים מהאש ומצננים במקרר

הכנת הקצפת

  1. לפני ההגשה, מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר ומקפלים לתוך השמנת החמוצה.

אופן ההגשה

  1. שמים בקערה כמה פרוסות של אגס. יוצקים על האגסים קצת מנוזלי הבישול. מניחים כף גדושה של קרם השמנת על האגסים.