Go Back
הדפס
תאנים ממולאות בגבינת המאירי

תאנים ממולאות בגבינת המאירי

תאנים ממולאות בגבינת המאירי

סוג המנה מנות פתיחה, מתאבנים
סוג המטבח מטבח ארץ ישראלי
תגיות גבינת המאירי, תאנים ממולאות
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 0 minutes
זמן הכנה כולל 10 minutes
מנות 6
קלוריות 303 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 12 תאנים בשלות.
  • 1 גוש של גבינת המאירי.
  • שמן זית איכותי.
  • חופן עלי נענע קצוצים.

אופן ההכנה

  1. מבצעים חיתוך בצורת צלב בתאנים כמעט עד בסיסן כך שנוצר מעין פרח. ממלאים את החלל בגבינת המאירי.מזליפים מעט שמן זית על הגבינה ומפזרים מלמעלה עלי נענע קצוצים.