שרימפס בבלילה ברוטב יוגורט כמון
מחממים בסיר שמן עמוק לטיגון.
שמים את קמח החומוס, אבקת האפייה, התבלינים והמלח בקערה.יוצרים גומה במרכז ויוצקים אליה את המים. מערבבים עד ליצירת בלילה.
טורפים את הלבן של הביצה עד שהופך לקצף יציב ומקפלים אל הבלילה.
תופסים שרימפס אחד בזנב וטובלים אותו בבלילה כך שהבלילה תכסה את השרימפס אך לא את הזנב.
מורידים את השרימפס בזהירות אל תוך השמן. חוזרים על הפעולה עם שאר השרימפסים.
חשוב שלא לטגן יחדיו כמות גדולה של השרימפסים אלא לטגן בכמה נגלות וזאת על על מנת לא לגרום לירידת טמפרטורת השמן.
מערבבים את היוגורט, עלי הכוסברה והכמון בקערה. מפזרים מעל המטבל קורט של גרם מסאלה לקישוט וטעם.מגישים עם המטבל.