רוגלך זעירים עם גבינה כחולה ואגוזים
ממיסים חמאה במחבת ומערבבים היטב עם הדבש לקבלת תערובת נוזלית סמיכה.
מוציאים דף מלווח מהמקפיא, מפשירים אותו מעט, ובעודו קר מורחים עליו בנדיבות מתערובת החמה של הדבש. מחלקים הדף ל- 8 משולשים (כמו פיצה). על כל משולש שמים גבינה מפוררת ואגוזי פקאן שבורים. מגלגלים לצורת רוגלך - מתחילים לגלגל מן הצד הרחב של המשולש לכיוון השפיץ).
מכינים באופן זה את כל הכמות ומניחים בתבנית על נייר אפיה.
מורחים את הרוגלך בביצה טרופה (מעורבבת עם מעט מים) ומפזרים מעל קצח ושומשום.
אופים בתנור בחומם ל-190 מעלות במשך כ-20 דרקת עד להזהבה. מגישים חם.
הערות: ניתן להכין מראש את הרוגלך, עד לשלב המריחה בביצה, ולשמור במקרר מכוסה בניילון נצמד. לפני ההגשה מורחים בביצה, מפזרים את השומשום והקצח מעל ואופים בתנור.