קרמבו בקרם אגוזי לוז
ממיסים את השוקולד והנוגט במיקרו. מערבבים פנימה את הקורנפלקס.
משטחים את התערובת בין שני דפי נייר אפיה. מרדדים את התערובת עד לקבלת דף דחוס בעובי 1/2 סנטימטר. מקפיאים למשך שעה ולאחר מכן קורצים מהבסיס עיגולים בקוטר 4 סנטימטר.
מחממים מיכל שמנת לסף רתיחה. יוצקים את השמנת על השוקולד ומערבבים היטב. מצננים במקרר כ-4 שעות.
מעבירים את התערובת לקערת מיקסר. מוסיפים מיכל שמנת, תערובת הקפה המומס בברנדי.מערבלים עד שהתערובת הופכת לקרם יציב.
מעבירים לשקית זילוף.
ממיסים את חומרי הציפוי במיקרו ומצננים לטמפרטורת החדר.
מזלפים את הקרם אל הבסיס בצורת ספירלה (כמו גלידה אמריקאית). מקפיאים את הקרמבו ל 2 - 3 שעות עד שהקרמבואים מתקשים.
טובלים את הקרמבואים בציפוי הפוכים (עם הקרם למטה). הציפוי יתקשה תוך שניות. מגישים מייד או מקפיאים. אם מקפיאים רצוי להעביר את הקרמבואים למקרר כ- 30 דקות לפני ההגשה.
אם משתמשים באבקת נוגט ונותרה יתרה אפשר לדלל את האבקה בשמן לקבלת קרם נוגט ולעטר עימו את המנה.