קלמארי ממולאים בגבינות עטופים בפלפל קלוי ברוטב אבואנגלו
קולים את הפלפלים ומקלפים אותם.
ממלאים כל פלפל בחתיכת גבינת מוצרלה ומכניסים אותו לתוך הקלאמרי. נזהרים שלא למלא את הקלמארי יתר על המידה אחרת הגבינה תצא בזמן החימום. סוגרים את קצוות הקלמארי באמצעות קיסמים, מורחים בשמן זית, מלח ופלפל ומניחים מעל גריל עד שצבעו של הקלמארי הופך לחרוך.
מטגנים את שיני השום במחבת, מוסיפים קמח, מים (כ- 150 מ"ל), מיץ לימון ותיבול לפי הצורך.מוסיפים לרוטב פטרוזיליה קצוצה ויוצקים אותו מעל הקלמארי הממולאים לאחר שמורידים אותם מהגריל.
מקשטים בקליפת לימון מגוררת ומגישים.