Go Back
הדפס
קלמארי ושרימפס ברוטב קוקוס תאילנדי

קלמארי ושרימפס ברוטב קוקוס תאילנדי

קלמארי ושרימפס ברוטב קוקוס תאילנדי

סוג המנה מנה ראשונה
סוג המטבח מטבח תילאנדי
תגיות קלמרי, רוטב תילאנדי, שרימפס
זמן הכנה 25 minutes
זמן בישול 32 minutes
זמן הכנה כולל 57 minutes
מנות 6
קלוריות 299 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 300 גרם שרימפס טריים ומנוקים.
  • 300 גרם טבעות קאלאמרי טריים ומנוקים.
  • 750 מ"ל קרם קוקוס (או חלב קוקוס).
  • 1 כף מחית קארי תאילנדי צהוב.
  • 1 צרור  כוסברה טרייה קצוצה.
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד.
  • מלח, פלפל לבן.

אופן ההכנה

  1. מחממים את קרם הקוקוס עם כל החומרים למעט פירות הים. מבשלים כ-30 דקות על אש קטנה - להמנע מהרתחה. ניתן לקרר ולשמור במקרר.

  2. לפני ההגשה להרתיח את קרם הקוקס שהוכן ולזרוק פנימה את פירות הים לדקה עד שתי דקות בישול. לקשט בכוסברה קצוצה ולהגיש מיד.