קוקי סן ז'אק ברוטב חמאת שרימפס ורימונים
בסיר קטן מרתיחים את הבצלצלים הקצוצים עם החומץ והיין עד שהנוזלים מצטמצמים לכדי כף אחת. אם רוצים ברוטב חלק לגמרי, מסננים את הנוזלים לסיר נקי.
מנמיכים את האש ומוסיפים בהדרגה את קוביות החמאה (3-2 קוביות כל פעם) וטורפים לרוטב. מדי פעם מורידים את הסיר מהאש כדי שהחמאה לא תימס לנוזל שקוף, אלא תישאר לבנה. ממשיכים להוסיף את החמאה עד שנוצר רוטב לבן סמיך.
מתבלים במלח ופלפל לבן, ואם רוצים בכמה טיפות נוספות של חומץ או מיץ לימון. מגישים מיד (אי אפשר להכין מראש ולחמם שנית, כי הרוטב ייפרד).
מושחים את בשר הצדפות בלימון ומגלגלים בפלפל אדום גרוס. מקמחים ומטגנים כדקה מכל צד. מניחים על צלחת הגשה. מערבבים את רוטב החמאה עם ציר השרימפס ושופכים על המנה מפזרים גרגרי רימון.