Go Back
הדפס
קוקטייל אבי ביטר

קוקטייל אבי ביטר

קוקטייל אבי ביטר

סוג המנה קוקטייל
סוג המטבח מטבח אמריקאי
תגיות אבי ביטר, אנגסטורה, ביטר
זמן הכנה 3 minutes
זמן בישול 1 minute
זמן הכנה כולל 4 minutes
מנות 6
קלוריות 286 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 40 מל ויסקי.
  • 20 מ"ל וורמוט מתוק.
  • 20 מ"ל וורמוט יבש.
  • 2 זילופים של אנגסטורה ביטר.
  • קרח.

אופן ההכנה

  1. מכניסים לשייקר מספר קוביות קרח. מוסיפים את הויסקי, הורמוט המתוק, הורמוט היבש והאנגסטורה. מנערים היטב.

  2. מסננים לכוס קוקטיילים עם כמה קוביות קרח ומגישים.