קונסומה סרטנים עם וונטון חזיר ושיטאקי
לקלות בגריל עם שמן זית את הסרטנים.
להעביר את הסרטנים לסיר גדול שיוכל להכיל את כל מרכיבי המתכון. להוסיף לסיר את ציר הדגים, כוכבי האניס, ג'ינג'ר, למון גראס, זעפרן ומעט מיץ לימון. לבשל כשעה. לתת להתקרר ולהניח במקרר לילה עם הכול המרכיבים.
למחרת מסננים.
מכינים מירפואה (צרור ירקות שורש) ואת קצף החלבונים. מררתיחים את המרק ולשפוך את החלבונים עם המירפואה לתוכו. לאחר שהקצף מתקשה, עושים בו חור ומבשלים על סף רתיחה שעה. לאחר הסרת הקצף הנוקשה מסננים היטב עם בד סינון.
מערבבים את חומרי המילוי של הוונטון וממלאים אותו. מאדים את הוונטון בסיר אידוי מספר דקות לפני ההוספה לקונסומה.