פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית
טובלים את גבעולי הפרחים במים רותחים ל- 10 דקות לאחר שמקלפים מעט את הגבעולים.
מערבבים את הגבינה פטה עם גבינת מוצרלה המגוררת גס, המלח, הפלפל שחור והביצה. מוסיפים נענע קצוצה דק. ממלאים את פרחי הקישואים בתערובת וסוגרים כל פרח עם עלי הפרח.
בקערה מערבבים את הקמח עם 2 ביצים, מלח ופלפל שחור ומוסיפים חלב תוך כדי בחישה עד שהתערובת נוזלית, לא מימית ולא סמיכה מידי.
טובלים כל פרח קישוא ממולא בתערובת מכל צדדיו ומטגנים במחבת 2 דקות מכל צד. מניחים על נייר מגבת לייבוש ומגישים לצלחת.
מעטרים מסביב לפרח קישוא ביוגורט עם מעט נענע ושמיר כרוטב.