פסטייה סרטנים
מטגנים את השלוטס בחמאה עד להזהבה. מוסיפים טימין וחצי כוס יין. מצממצמים עד שכל הנוזלים התאדו. מוסיפים מלח ופלפל לבן. מוסיפים את בשר הסרטנים. מערבבים ומוסיפים את 2 כפות השמנת המתוקה. מתבלים באגוז מוסקט, ציפורן וקינמון. מוסיפים את השקדים הקצוצים, הפטרוזיליה והכוסברה.
מורחים כל עלה בתערובת חמאה ושמן זית. מחלקים לריבועים גדולים. עורמים 2 עלים, ממלאים, מקפלים. מורחים חמאה ושמן זית. שמים שני עלים, ממלאים, מקפלים וחוזר חלילה. מטגנים באש בינונית להשחמה.