עוגת גבינה ממולאת בטראפלס שוקולד וברוטב קרנבריז
מחממים את השמנת בסיר עד לסף רתיחה (אין להרתיח את השמנת!). מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד. מערבבים עד להמסה ומוסיפים ברנדי. מקררים את התערובת לילה במקרר או מספר שעות בפריזר – עד שניתן ליצור ממנה כדורים.
יוצרים כדורים (לא חייבים להיות סימטרים) ומגלגלים בקקאו.
מעבדים את מרכיבי הבצק במעבד מזון המצויד בלהב פלדה, עד לקבלת בצק. צרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעתיים במקרר.
מרדדים את הבצק ומשטחים בתחתית התבנית.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דק‘ ומצננים.
מערבבים את הג‘לטין עם המים. נותנים זמן לגלטין להנמס.
מחממים את החלב, מוסיפים את הג‘לטין והמים ומערבבים היטב כדי שלא יווצרו גושים.
ממיסים את השוקולד הלבן בסיר כפול (אפשר במיקרו) ומוסיפים לחלב החם. מצננים.
מקציפים את השמנת והסוכר עד לקבלת קצפת. מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים את הגבינה ולבסוף את תערובת השוקולד הלבן המצונן.
מפזרים על הבסיס האפוי כמחצית מכמות הטרפלס. יוצקים מחצית מהמלית על בסיס העוגה ומפזרים מעל מחצית מכמות הטרפלס שנותרה. מקפיאים למשך 30 דק‘.
את מחצית הכמות של המלית שנותרה משאירים בטמפ‘ החדר ומערבבים מדי פעם. יוצקים את יתרת המלית ומקררים לפחות 6 שעות נוספות במקרר – עדיף למשך לילה.
מפזרים מעל את יתרת כמות הטרפלס.
לפני ההגשה אפשר לפזר קקאו ואבקת סוכר על הצלחת.