סקאלופים בתערובת תבלינים ורוטב גרמני
מאדים את הבצל והבייקון בכף חמאה, עד להמסת כל השומן של הבייקון. מוסיפים את הכרוב החמוץ והיין ומבשלים עד שהיין מתאדה. מוסיפים את הציר והשמנת ומבשלים כ- 20 דקות ללא מכסה. מורידים מאש ומוסיפים תוך כדי ערבוב את החרדל ושתי כפות חמאה. בבלנדר או עם בלנדר ידני ממחים את המרק לרוטב בעל מרקם חלק ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים את הקמח, התבלינים והמלח בקערה. מצפים בתערובת צד אחד של הסקאלופים.
מטגנים את הסקאלופים, כ-3 דקות מכל צד, על מחבת חם עם מעט שמן. מתחילים בצד ללא התיבול. שומרים את שמן הטיגון.
בצלחת יוצקים רוטב, עליו מניחים שלוש צדפות סקאלופ ומקשטים בכמה טיפות משמן הטיגון.