סלט אנדיב ותפוחי עץ מקורמלים עם קוקי סאן ז'אק
במחבת מקרמלים את הסוכר. מוסיפים את האנדיב ותפוחי העץ ומבשלים עד קבלת צבע צהוב. את האנדיב מוסיפים לקראת סיום קירמול התפוחים מאחר ונדרש לו מעט זמן להתקרמל. מוסיפים מחצית מכמות מיץ הלימון וכן מוסיפים מלח ופלפל.
במחבת רחבה ממיסים את יתרת החמאה ומזהיבים לשתי דקות את הקוקי סאן ז'אק. מסדרים מעל האנדיב והתפוחים ושומרים בחום.
למחבת שבה הוזהבו הקוקי סאן ז'אק יוצקים את הסיידר ויתרת מיץ הלימון, מוסיפים ג'ינג'ר ומחזירים לאש לרתיחה קצרה. מנמיכים את האש, מוסיפים את השמנת המתוקה, הקורנפלור, האגוז מוסקט, טועמים ומתבלים. ממשיכים לבשל 6-5 דקות עד שמתקבל רוטב סמיך.
מחלקים את האנדיב המקורמל לצלחות ההגשה, מניחים מעל את מדליוני הקוקי סאן ז'אק, מעל הרוטב ומעל העירית.