סינטה לבנה ברוטב הויסין על סלט פיקנטי
מערבבים את רוטב ההויסין עם הסוכר והשום. מורחים על הנתח ושמים בתבנית במקרר לקירור למשך לילה.
מוציאים מהמקרר שעתיים מראש לפני האפייה.
מחממים תנור במצב גריל ב 230 מעלות.
מורחים שוב את חלקו העליון של הנתח עם הרוטב שבתבנית. מניחים את הנתח על רשת וצולים בתנור רבע שעה. למי שאוהב בשר עשוי היטב יש להאריך את זמן האפיה ל-20 דקות.
מומלץ לשים מתחת לרשת תבנית עם קצת מים על מנת שתקלוט את הטפטופים.
מוציאים את הנתח מן התנור. ממתינים 10 דקות ופורסים לפרוסות בעובי של כסנטימטר .
בזמן ההמתנה לוקחים את הרוטב שנאגר בתבנית התחתונה ומעבירים למחבת. מצמצמים לרוטב סמיך.
מערבבים את חומרי הסלט בקערה. יוצרים גבעה של סלט במרכז צלחת ועליה מניחים פרוסה של הסינטה עם מעט מן הרוטב המצומצם.