סטייק על ”הדקה” ברוטב לימון
מחממים מחבת גריל כבדה מאד לחום גבוה. ממיסים בה כחצי מכמות החמאה ומעט שמן זית (למניעת השרפות החמאה).
ממליחים ומפלפלים את פרוסות השייטל. צולים כשתי דקות מצד אחד, הופכים וצולים עוד כדקה. שומרים את הפרוסות בתבנית חמה עד שמסיימים את טיגון כל הפרוסות.
מנמיכים את האש ומוסיפים למחבת את יתר החמאה, מיץ הלימון, המלח והפלפל ומבשלים כדקה תוך ערבוב. מתקנים תיבול ומכבים את האש.
בצלחת אישית מחוממת שמים את פרוסת השייטל. יוצקים מהרוטב ומקשטים בעלי פטרוזיליה.