סטייק אנטריקוט ברוטב חרדל ופלפלת בתוספת צ'יפס פריכים
מלהיטים פלנצ'ת פסים. משמנים קלות את הסטייקים משני הצדדים. מפלפלים היטב וממליחים. משמנים קלות את הפלנצ'ה. מניחים את הסטיקים לצריבה (כ- 2 דקות מצד אחד ועוד 2-1 דקות מצד שני). מניחים חתיכות חמאה מעל הסטייק מעבירים בתבנית לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. אופים כ 3 – 5 דקות (לדרגת מדיום. הזמן תלוי בעובי הסטייק) מוציאים מהתנור ונותנים לנוח כ 5 – 7 דקות. הבשר שנוצרו בתבנית התנור. מוסיפים חצי כוס ציר בשר ופלפל גרוס גס ומצמצמים. מנמיכים האש ומוסיפים כפית חרדל, 100 מ"ל שמנת מתוקה וממלחים לפי הטעם. ניתן להוסיף מעט חמאה. מוזגים מעט על הסטייקים לפני ההגשה.
קולפים הבצלים ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. צולים את פרוסות הבצל על הפלנצ'ה או מחבת חמה כ 3 דקות מכל צד. מניחים את הבצלים בקערה ומוסיפים את החמאה, המלח והדבש ומערבבים.
מקלפים, שוטפים ופורסים את תפוחי האדמה למלבנים בעובי 1 וחצי ס"מ ובאורך אחיד של 7 ס"מ. שוטפים היטב ומניחים במי קרח לחצי שעה במקרר. מוציאים מהמים ומנגבים היטב.
מחממים שמן לחום בינוני-נמוך (150 מעלות) ומטגנים טיגון ראשוני את הצ'יפסים. מוציאים ושמים במסננת לצינון מוחלט.
לפני ההגשה מחממים שמן לחום גבוה (190 מעלות) ומטגנים הציפס במחזורים קצרים מאד עד שמשחימים יפה. מספיגים בנייר סופג. ממליחים ומגישים מייד.
מערבבים בצנצנת את כל חומרי הרוטב. שופכים את הרוטב על העלים ומערבבים בידיים. מפזרים את התאנים ואגוזי הלוז ומגישים.
על צלחת אישית מחוממת שמים סטייק אחד, מעליו מוזגים מהרוטב. מסדרים בצד 4 ציפסים במגדל בהצלבה. בצד מניחים מעט ממרקחת הבצל ומגישים בליווי הסלט.