נגיסוני שרימפס ברוטב עגבניות אסייתי
מערבבים את כל חומרי המטבל בקערה. מומלץ להכין יום קודם על מנת לאפשר לטעמים להתחבר. לשמור במקרר.
במעבד מזון שמים את השרימפס, ערמונים, כוסברה, ג'ינג'ר, לבן של 2 הביצים, פלפל לבן ומלח. מעבדים לתערובת אחידה.
במעבד מזון שמים את השרימפס, ערמונים, כוסברה, ג'ינג'ר, לבן של 2 הביצים, פלפל לבן ומלח. מעבדים לתערובת אחידה.
מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהשמן חם מכניסים את הטוסטים לטיגון כאשר תערובת השרימפס למטה ואחרי כ-15 שניות הופכים את הטוסט. ממתינים שיזהיב ומוציאים מהשמן. מספיגים עודפי שמן על מגבת נייר.חשוב שלא לטגן יחדיו כמות גדולה של הטוסטים אלא לטגן בכמה נגלות וזאת על על מנת לא לגרום לירידת טמפרטורת השמן.
מגישים עם המטבל.