Go Back
הדפס
קרוקטים בחמאת אנשובי וממרח פלפלים

קרוקטים בחמאת אנשובי וממרח פלפלים

קרוקטים בחמאת אנשובי וממרח פלפלים

סוג המנה מנות פתיחה, מתאבנים
סוג המטבח מטבח בסקי, מטבח ספרדי
תגיות חמאת אנשובי, ממרח פלפלים, קרוקטים
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 1 hour
זמן הכנה כולל 1 hour 20 minutes
מנות 6
קלוריות 212 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

לקרוקנטים:

  • 750 גרם תפוחי אדמה.
  • 2 חלמונים.
  • 150 גרם גבינת פרמזן.
  • מלח.

לחמאת האנשובי:

  • מחית אנשובי או אנשובי מעובד במעבד מזון.
  • 2 כפיות בזיליקום קצוץ.
  • 100 גרם חמאה.
  • מלח ופלפל לפי הטעם.

לממרח הפלפלים:

  • 2 פלפלים קלויים מקולפים.

אופן ההכנה

הכנת הקרוקנטים:

  1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם. מקלפים ומועכים אותם עם שאר החומרים למחית.

  2. דרך שקית זילוף יוצרים מעין קרקרים עם גומה ואופים בחום בינוני עד להזהבה.

הכנת חמאת האנשובי:

  1. מעבדים את החמאה עם שאר החומרים וממלאים את הגומה בקרוקטים.

הכנת ממרח הפלפלים:

  1. מקלפים, מגרענים ומרסקים את הפלפלים הקלויים.

  2. מורחים מעט ממרח הפלפלים על כל אחד מהקרוקנטים.