מרק טוסט
חותכים כל פרוסה למרובע של 3 סנטימטר על 3 סנטימטר. מורחים כל מרובע בשמן זית. שמים בתבנית על נייר אפיה וקולים ב- 180 מעלות עד להשחמה.
חותכים את הבייקון לחתיכות קטנות. שמים בסיר ומבשלים על אש קטנה עד שכל השומן נמס והבייקון מבושל. חשוב שלא לבשל את הביקון יותר מידי שלא יהיה פריך.
בסיר נוסף מביאים את הציר לרתיחה. כשהציר רותח שופכים אותו לסיר שבו נמצא הביקון. מסירים מן האש, מכסים ומניחים בצד ל- 20 דקות.
בזמן ההמתנה כשהציר נח קולים את הטוסט עד שהוא נשרף קלות בקצוות. שוברים את הטוסטים לחתיכות ומכניסים לציר. ממתינים 10 דקות.
מוסיפים את חלב החם, מי הכבישה של החמוצים והחרדל לסיר. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מעבירים את המרק לבלנדר וטוחנים למרקם חלק. מחזירים לסיר ומחממים את המרק על אש קטנה. חשוב לקרצף היטב את תחתית הסיר למניעת הדבקות של המרק לתחתית. כשהמרק חם טורפים לתוכו את החמאה. בודקים תיבול, מקשטים בטוסט ומגישים.