Go Back
הדפס
לשון כבושה במרינדה

לשון כבושה במרינדה

לשון כבושה במרינדה

סוג המנה מנה עיקרית
סוג המטבח מטבח רומני
תגיות לשון כבושה
זמן הכנה 2 days
זמן בישול 1 hour 15 minutes
זמן הכנה כולל 2 days 1 hour 15 minutes
מנות 6
קלוריות 256 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • לשון עגל.
  • מלח גס.
  • פלפל שחור גרוס.
  • עלי דפנה.

למרינדה:

  • ¼ כוס שמן זית.
  • 1 כף פלפל שחור גרוס.
  • מספר שיני שום.
  • עלי דפנה.
  • גרגרי פלפל אנגלי.

אופן ההכנה

  1. שוטפים היטב את הלשון ומנגבים. דוקרים את הלשון בסכין חדה. מפזרים על הלשון 3-4 כפות מלח גס, כף פלפל משפשפים ומכניסים למקרר ל 24 שעות. חוזרים על התהליך כל יום במשך שבוע כאשר בכל פעם שוטפים את הלשון לאחר הוצאתה מהמקרר.

  2. מכניסים את הלשון למרינדה ל 48-24 שעות במקרר.

  3. מכניסים את הלשון לסיר לחץ (אפשר גם לסיר רגיל אבל אז זה אורך מספר שעות). מכסים במים. מרתיחים כשעה ולאחר צינון קל מסירים את העור.

  4. מחממים את הרוטב ומצמצמים ומגישים עם הלשון החתוכה לפרוסות.