כנפי עוף בצ'ילי וג'ינג'ר מתוק חריף
מתבלים את הכנפיים בתערובת של קמח, מלח גס, ופלפל שחור. מנערים היטב להסרת עודפים.
מטגנים את הכנפיים במחבת עם שמן (לא שמן עמוק) לרמת השחמה קלה. (בשלב זה הכנפיים אמורות להיות במצב מעט נא באמצע) מוצאים לנייר סופג. (עד שלב זה ניתן להכין מראש ולשמור במקרר).
מחממים בווק 3 כפות שמן. מוסיפים לווק את הפלפל הירוק, הג'ינג'ר ושום ומערבבים. מוסיפים את רוטב צ'ילי המתוק והמים. ומערבבים. מוסיפים את רוטב צ'ילי חריף ורוטב סויה. ומצמצמים מעט תוך כדי ערבוב. מתקנים את התיבול (מלח פלפל).
מוסיפים את הכנפיים ומבשלים תוך כדי ערבוב עדין עד שהרוטב מסמיך לגמרי כך שיצפה יפה את הכנפיים. מוסיפים מעט חמאה ומערבבים.
שומרים חם עד ההגשה.
מגישים בקערה מרכזית.