Go Back
הדפס
טורטייה דה פטאטה

טורטייה דה פטאטאס

טורטייה דה פטאטאס

סוג המנה תוספות, תוספת
סוג המטבח מטבח ספרדי
תגיות טורטייה דה פטאטאס, פטאטאס
זמן הכנה 25 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 55 minutes
מנות 6
קלוריות 366 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 תפוח אדמה גדול לכל סועד.
  • ½ בצל פרוס לכל מנה.
  • 1 ביצה לכל מנה.
  • בייקון קצוץ
  • כוסברה קצוצה.
  • מלח ופלפל לפי טעם.

אופן ההכנה

  1. פורסים את תפוח האדמה לחצי לאורך. פורסים את חצי תפוח האדמה לפרוסות לא דקות.

  2. חותכים באותו האופן את הבצל.

  3. בסיר עם שמן זית (לא איכותי...) עמוק מטגנים את תפוחי האדמה עד להתרככות. מוסיפים את הבצל עד שמזהיב.

  4. בקערה עמוקה טורפים הביצים ומוסיפים לקערה את תפו"א ובצל לאחר סינון מהשמן. מוסיפים בייקון, כוסברה מלח ופלפל וטורפים היטב.

  5. מחממים מחבת עמוקה עם מעט מהשמן מהסיר וכשהשמן חם מוסיפים התערובת ומטגנים . כל הזמן מכניסים את השוליים פנימה שלא ידבקו. כאשר מלמעלה יבש ומתחת מטוגן הופכים בעזרת צלחת ומטגנים עד השחמה.

  6. מעבירים לצלחת הגשה ופורסים.