טורטייה דה פטאטאס
פורסים את תפוח האדמה לחצי לאורך. פורסים את חצי תפוח האדמה לפרוסות לא דקות.
חותכים באותו האופן את הבצל.
בסיר עם שמן זית (לא איכותי...) עמוק מטגנים את תפוחי האדמה עד להתרככות. מוסיפים את הבצל עד שמזהיב.
בקערה עמוקה טורפים הביצים ומוסיפים לקערה את תפו"א ובצל לאחר סינון מהשמן. מוסיפים בייקון, כוסברה מלח ופלפל וטורפים היטב.
מחממים מחבת עמוקה עם מעט מהשמן מהסיר וכשהשמן חם מוסיפים התערובת ומטגנים . כל הזמן מכניסים את השוליים פנימה שלא ידבקו. כאשר מלמעלה יבש ומתחת מטוגן הופכים בעזרת צלחת ומטגנים עד השחמה.
מעבירים לצלחת הגשה ופורסים.