Go Back
הדפס
טאפאס חציל אנשובי ופלפל

טאפאס חציל אנשובי ופלפל

טאפאס חציל אנשובי ופלפל

סוג המנה מנת פתיחה, מתאבנים
סוג המטבח מטבח קטלוני
תגיות אנשובי, חציל, טאפאס
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 5 minutes
זמן הכנה כולל 35 minutes
מנות 6
קלוריות 116 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 בגט פרוס לפרוסות בעובי של סנטימטר.
  • שמן זית למריחה על הבגט.
  • פרוסות דקות של חציל קלוי.
  • פילטים של אנשובי כמספר הפרוסות של הבגט.

אופן ההכנה

  1. מורחים את שמן הזית על פרוסות הבאגט.

  2. מניחים על כל פרוסה באגט את החציל פלפל ופילט האנשובי.