Go Back
הדפס
המבורגרצ'יק עם לב חמאה

המבורגרצ'יק עם לב חמאה

המבורגרצ'יק עם לב חמאה

סוג המנה מנה עיקרית
סוג המטבח מטבח אמריקאי
תגיות אנטריקוט, המבורגר שרימפס, המבורגרצ'יק, לב חמאה
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 25 minutes
מנות 6
קלוריות 372 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 ק"ג בשר אנטריקוט טחון
  • 2 בצלים גדולים
  • 50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 2 שיני שום
  • 1 כפית טימין קצוץ
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

  1. מערבבים את החמאה הרכה עם מלח, פלפל, השום הקצוץ והטימין. מניחים לתערובת להתקרש במקרר.

  2. מתבלים את הבשר הטחון עם מלח ופלפל ויוצרים המבורגרים קטנים ושמנמנים (50 גרם ליחידה) בלב כל המבורגר מטמינים מעט חמאה מתובלת וסוגרים היטב (לא לדחוס את הבשר אלא לשמור אוורירי).

  3. פורסים את הבצל לטבעות דקות וצולים על מחבת גריל או טפלון עם מעט מאד שמן. מתבלים הטבעות במעט מלח ופלפל. צולים את כדורי ההמבורגר במחבת גריל (או במחבת כבדה מאד). משמנים קלות מאד רק שלא ייבק. החמאה בתוך ההמבורגר תימס ותשמן את המחבת. צולים משני הצדדים לדרגת מדיום.

  4. מפזרים טבעות בצל מעל ומגישים מיד.