גראטן תפוחי אדמה במיונז
מערבבים היטב היטב את כל חומרי הרוטב – מיונז, מים, שום, מלח, פלפל, טבסקו וחרדל. מתקבל רוטב דליל ונוח למזיגה. פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי בינוני (בין 1/2 ל- 1 ס"מ) ומסדרים את הפרוסות בתבנית עם נייר אפיה באופן מדורג (לחילופין אפשר לסדר בתבניות אפיה אישיות)
מוזגים בעזרת כף שיכבה של הרוטב מעל פרוסות תפוחי האדמה ומכניסים לאפיה לתנור ב 220 מעלות לכ- 45 דקות.
ב-10 הדקות האחרונות מעבירים את התנור למצב גריל ומעלים את התבנית למסילה העליונה. אופים עד לקבלת צבע חום "שרוף" יפה בקצוות הפרוסות.