Go Back
הדפס
קוקטייל נגרוני תפוזי דם

נגרוני תפוזי דם

נגרוני תפוזי דם

סוג המנה קוקטיילים
סוג המטבח מטבח אמריקאי
תגיות נגרוני, קוקטייל, קוקטייל נגרוני, תפוזי דם
זמן הכנה 7 minutes
זמן בישול 0 minutes
זמן הכנה כולל 7 minutes
מנות 3
קלוריות 197 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

חומרים לקוקטייל:

  • 50 מ"ל מיץ מתפוזי דם
  • 25 מ"ל גין
  • 25 מ"ל קמפרי
  • 25 מ"ל וורמוט מתוק
  • קרח

חומרים לעיטור הקוקטייל:

  • פרוסת תפוז דם
  • חתיכה של קליפת התפוז

אופן ההכנה

  1. ממלאים שייקר בכמה קוביות קרח.

  2. מוסיפים את כל מרכיבי הקוקטייל ומנערים.

  3. שמים בכוס אולד פאשן מספר קוביות קרח.

  4. מסננים את תכולת השייקר אל הכוס.

  5. מקשטים עם פרוסת התפוז.

  6. לוקחים את קליפת התפוז ומשפשפים איתה את שולי הכוס על מנת לתת לה ניחוח תפוזי.