טוסט גבינת עיזים עם חמאת תפוז
בסיר מרתיחים את הקוואנטרו ומצמצמים בחצי.
מוסיפים מיץ תפוזים, גרידת תפוז, מלח ופלפל. מבשלים יחד ומצמצמים שוב לחצי. מצננים ל-30 מעלות ומוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה, תוך כדי בחישה. מעבירים לכלי קיבול ושומרים בקירור.
מחממים תנור ל 200 מעלות.
חותכים את הבאגט לרוחבו לעיגולים בעובי סנטימטר.
חותכים את גלילי הגבינה לרוחבם לעיגולים בעובי של חצי סנטימטר. מומלץ לפרוס את הגבינה באמצעות חוט מתכת או סכין גבינות.
מורחים על פרוסת הבגט חמאת תפוז בנדיבות, מניחים על החמאה עלה בזיליקום ומעליו עיגול גבינה. אופים בתנור עד להתכת הגבינה.