כדורי בשר לבן מאודים בציפוי אורז
משרים את האורז במים חמים כשעתיים. מסננים היטב. לשים היטב את הבשר, הג'ינגר, הבצל, הפטרוזיליה, העירית, רוטב הסויה, הביצה ורוטב הצילי. מתבלים עם מלח ופלפל ומערבב היטב. יוצרים מהתערובת כדורים.
מפזרים את האורז על משטח ישר בשכבה אחידה. מגלגלים את כדורי הבשר על האורז לקבלת כדור בשר מצופה היטב באורז.
מאדים את הכדורים בכלי אידוי מבמבוק למשך 8-7 דקות ומגישים מייד.
אפשר להכין את הבשר מראש עם התבלינים יום קודם ולשמור במקרר עטוף היטב בניילון נצמד.