Go Back
הדפס
כמונייה – כבד עוף בכמון

כמונייה – כבד עוף בכמון

כמונייה – כבד עוף בכמון

סוג המנה מנה עיקרית, מנה ראשונה
סוג המטבח מטבח מצרי
תגיות כבד בכמון, כבד עוף, כבד קצוץ
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 15 minutes
זמן הכנה כולל 25 minutes
מנות 6
קלוריות 197 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • ½ ק"ג כבדי עוף
  • 2 בצלים קצוצים
  • 1 כף רכז עגבניות
  • ½ כוס מרק עוף
  • 1 כף כמון
  • מלח ופלפל שחור לפי טעם
  • 3 - 4 כפות שמן לטיגון

אופן ההכנה

  1. מטגנים את הבצל עד שיתרכך, מוסיפים את הכבד ומטגנים עד לאטימה.

  2. מוסיפים את שאר המצרכים ומביאים לרתיחה.

  3. מחלישים את האש ומבשלים על אש נמוכה כ 8 - 10 דקות. יש להימנע מייבוש הכבד.