שרימפס ברוטב תפוחים שמנת וציר דגים
מחממים את התנול ל 100 מעלות.
לוקחים את שני התפוחים ומוציאים להם את הליבה על ידי מכשיר להוצאת ליבה של תפוחים. פורסים את התפוחים לפרוסות בעובי חצי סנטימטר.
שמים על תבנית נייר אפיה ומסדרים עליו את התפוחים. אופים את התפוחים בין שעתיים לשלוש עד להתיבשותם.
שמים פלפל לבן ומלח גס על השרימפסים.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מטגנים את הפטריות והבצל עד להשחמה. מוסיפים את קוביות התפוחים, היין הלבן, ציר הדגים והווניל ומצמצמים לחצי את כמות הנוזלים. מוסיפים את השמנת המתוקה והחרדל לשתי דקות ומסמיכים.
מטגנים בחמאה את השרימפסים כדקה וחצי עד שינוי צבעם. מוסיפים את השרימפסים המטוגנים לציר העשיר דקה וחצי נוספות.
מגישים כאשר מעל לכל מנה מוסיפים את התפוחים המיובשים בתנור חתוכים לפרוסות דקות. הערה: ניתן להוסיף יין לבן לציר לפי הטעם או מעט קלבדוס.