הדפס
שרבט לוז – משקה שקדים

שרבט לוז - משקה שקדים

שרבט לוז - משקה שקדים

סוג המנה משקאות
סוג המטבח המטבח המצרי
תגיות חלב שקדים, משקה שקדים, שרבט לוז
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 15 minutes
מנות 6
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • ½ ק"ג שקדים לא קלויים
  • סוכר לפי טעם
  • מי ורדים לפי טעם
  • מים

אופן ההכנה

  1. בסיר מביאים מים לרתיחה.

  2. משרים את השקדים במים רותחים ל-10 דקות. שופכים את המים ומקלפים את השקדים.

  3. מרסקים את השקדים במעבד מזון.

  4. מרתיחים את השקדים המרוסקים ב-3 כוסות מים ומבשלים כ-5 דקות. מסננים דרך בד וסוחטים את שארית הנוזל מן העיסה. מדללים במים וממתיקים לפי הטעם. מוסיפים תמצית מי ורדים לפי טעם.

  5. מגישים קר.