מערבבים בקערה את נתחי הדג הקצוץ, ביצי הדגים, פטרוזיליה, כוסברה, לימון קצוץ, כמון, שום, שמן, פלפל שחור, פפריקה וכרכום. ממלאים את הדג במלית.
מרפדים תבנית בפרוסות תפוחי אדמה, גזר, פלפלים או גמבות , מחצית מהשום, מחצית מכמות הפטרוזיליה והכוסברה וכל עלי הבצל הירוק.
מניחים את הדג ומכסים ביתרת הירקות ובעגבנייה.
מערבבים בקערה שמן, פפריקה, פלפל לבן וכמון. מוסיפים לתבנית כחצי כוס מים ויוצקים את השמן המתובל מעל הדג והירקות.
מחממים תנור ל 180 מעלות, אופים מכוסה בנייר אלומיניום 15 דקות, מסירים את הכיסוי, מרטיבים את הדג בנוזליו אופים 15 דקות נוספות ומגישים פושר.