ברוסקטה שרימפס
מברישים את פרוסות הבגט בשמן זית. אופים בתנור שחומם לחום בינוני מראש עד להשחמה.
מחממים 3 כפות שמן במחבת ומטגנים את השרימפס טיגון קל של 2 - 3 דקות. מוציאים את השרימפס מן המחבת ושמים בצד.
מוסיפים עוד טיפה שמן זית למחבת ומאדים בו את עגבניות השרי למספר דקות כדי שיתרככו. מוסיפים את שאר החומרים למחבת למעט גבינת הפטה. כשהתערובת מתחממת מחזירים את השרימפס חזרה למחבת. מתבלים במלח ופלפל. חשוב לזכור כי גבינת הפטה מוסיפה אף היא מליחות.
מניחים את פרוסות הבגט בתבנית. מניחים על כל פרוסה ככף מן התערובת ומפוררים על התערובת קצת פטה. אופים בתנור שחומם על גריל עליון כ-2 דקות ומגישים מיד.