Go Back
הדפס
ירקות סינים בתחמיץ

חמוצים סיניים

חמוצים סיניים

סוג המנה מנה ראשונה, מנות פתיחה, תוספת
סוג המטבח מטבח סיני
תגיות חמוצים, חמוצים סיניים, ירקות בתחמיץ
זמן הכנה 25 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן החמצה 1 day
זמן הכנה כולל 55 minutes
מנות 6
קלוריות 87 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

חומרים להכנת חמוצים סיניים:

  • 4 מלפפונים ירוקיים טריים
  • 4 גזרים טריים קלופים
  • 4 צנוניים קלופים
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים ירוקים
  • 2 כוסות מים
  • 2 כוסות חומץ
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

אופן ההכנת החמוצים סיניים:

  1. חוצים הגזרים והמלפפונים לאורכם ופורסים לחתיכות של 1.5 ס"מ. חותכים את הצנוניות והפלפלים לחתיכות בגודל דומה.

  2. שמים את הירקות בצנצנת כבישה.

  3. מחממים בסיר את המים, החומץ, המלח והסוכר עד שהסוכר נמס לגמרי. מקררים ויוצקים על הירקות בצנצנת. סוגרים את הצנצנת, אך לא אוטמים הרמטית. שומרים במקרר.

  4. מוכן לאכילה אחרי יום (עדיף יומיים שלושה).